În sfârșit…
812 Vizualizări
 

Salutare tuturor,

Nu vreau să mă lungesc prea mult cu vorbele așa că voi trece direct la subiect. Din diverse motive nu se mai poate ocupa nimeni de acest fansub, de aceea acesta va fi probabil ultimul post.
Am început această călătorie prin crearea MOX pe 1 ianuarie 2013 și o încheiem astăzi, 14 mai 2021. Au fost 8 ani plini cu urcușuri și coborâșuri, 8 ani în care am avut momente bune și mai puțin bune. S-a dorit a fi unul din cele mai bune fansuburi prin care să oferim tuturor fanilor, serii anime traduse sau netraduse în limba română la o calitate cât mai bună. Probabil că uneori am reușit, alteori nu.
Opt ani în care mulți oameni au dat o mână de ajutor sacrificându-și din timpul lor pentru a-i face pe alții fericiți. Dar cum orice poveste are un început, trebuie să aibă și un sfârșit, iar povestea noastră se termină aici.

Țin să mulțumesc tuturor, atât celor care au fost în echipă cât și fanilor pentru ajutorul și activitatea avută. Vă doresc tot binele din lume și aveți grijă de voi !

Al vostru, Cross

Notă: Deoarece nu doresc ca toată munca depusă de-a lungul atâtor ani să fie risipită o să adaug în acest post în perioada următoare toate subtitrările pe care le dețin. Asta înseamnă că vor fi atât seriile/filmele postate cât și cele nepostate. Iar legat de sursele video, nu cred că mai este vreo șansă de a fi refăcute.