Situaţia actuală a site-ului…
799 Vizualizări
 

Salutare lume !
A venit acel moment în care trebuie să vă împărtăşesc situaţia actuală a site-ului, ce se întâmplă cu noi şi ce planuri avem pe viitor.
Bun, deci să începem cu începutul. Momentan, situaţia noastră e dramatică. Din câţi am fost am mai rămas doar 3 persoane care ne ocupăm de site (Eu, Lexi, Rose). Mai sunt 2 omuleţi care au aplicat şi aştept să văd cum se descurcă, dar în principiu suntem în moarte clinică, şi ne mai zbatem de pe o zi pe alta. Dacă vă întrebaţi de ce numai facem nicio serie ongoing sau de ce ne mişcăm aşa greu, aveţi acum o oarecare idee. Ce se va întâmpla cu noi ? Habar n-am. Chiar nu am nicio idee, dar ceea ce ştiu sigur e că vom continua să ne ocupăm de seriile pe care le avem, deşi sunt destul de multe. Cum ne axăm numai pe Blu-ray, munca este şi mai dificilă, dar nu ne lăsăm.

Deci, haideţi să vă fac o listă cu următoarele serii pe care le am în program în perioada următoare.
1. Nanatsuiro Drops (Abea am primit şi restul suburilor, sper să mă mişc foarte repede şi în câteva zile să fie gata) – 1 săptămână
2. Goshuushou-sama/Tayutama Kiss (suburile sunt gata traduse, ele vor fi următoarele pe listă) – 1,2 săptămâni
3. Hataraku Maou-sama (tradus complet, câteva le am chiar şi encodate, posibil să apară mai repede) – 1 săptămână
4. Senran Kagura/Sukufuno no Campanella (trebuie doar verificate şi refăcută editarea) 1,2 săptămâni
5. Prison School (Posibil să-l fac mult mai repede având în vedere că e o serie care-mi place foarte mult, şi bineânţeles că va fi Blu-ray)
6. Oreimo S1, S2 (Trebuie refăcute suburile la S1, deci o să dureze mai mult, asta dacă nu se oferă careva să ne ajute)
.
.
.
.etc
Sunt foarte multe, dar în următoarele luni, de acestea mă voi ocupa intens. Dacă sunt doritori să ajute, am mai avea nevoie de 1,2 traducători ca să ducem seriile începute la capăt.

P.S Nu am uitat de Blood+ şi Detective Conan, dacă totul e bine, posibil să aveţi cel puţin 1 episod pe zi din fiecare.
P.S.2 Dacă sunt doritori să ne ajute cu plata hostului şi a domeniului, da-ţi-mi un mail la [email protected]
P.S.3 Nu am uitat de seriile începute pe site, o să dau mai multe explicaţii ce se va întâmpla cu ele când o să văd cum decurg lucrurile.

Al vostru Cross cu multă stimă !