Triage X – Episodul 01 [BD]
3.076 Vizualizări
 

Salutare! Astăzi vă aducem o nouă serie anime în care se regăsesc diferiți termeni medicali care pe lângă sensul propriu al acestora, mai constituie și o semnificație colaterală ce se află în raport cu diversiteatea caracterelor umane sau societatea în care trăim. De exemplu, ca și caracterizare a indivizilor ce sunt reprezentați ai răului, putem găsi o varietate de atribuiri precum „tumoră malignă”, „leziune”, „infecție” ce le relevă daunele asupra societății care-i ilustrată drept „un țesut sănătos” ce trebuie menținut astfel.
Ei bine, însuși numele anime-ului face aluzie la medicină, acesta traducându-se „Triajul X”. Triajul reprezintă secția de repartizare a bolnavilor, în anime curpizând atât înțelesul de repartizare al simplilor bolnavi ce au suferit daune, cât și înțelesul de repartizare a rău făcătorilor pe lista de ținte ce erau văzuți drept niște maladii pentru societate.
Distincțile negre sunt acordate în mod normal de medici cazurilor în care există o problemă potențial gravă ce poate pune viața în pericol, dar anime-ul cuprinde și sensul de răufăcătorii care reprezintă o problemă potențial gravă pentru umanitate astfel că sunt însemnați cu aceste distincții negre. Black Label, tradus drept „Distincția Neagră”, este și numele organizației ce reprezintă binele, numele făcând referire cum că aceștia sunt atribuitorii acestor distincții.

Openload

Stream

OK

RapidVideo

Descărcare 1080p

Credite:

Traducere: Hector Verificare: Hector Typesetting: Gg64NoU Karaoke OP: NoNeStyle Karaoke ED: Hector Encoding:Gg64NoU