Update site v1.1
487 Vizualizări
 

Salutare prieteni !

Astăzi vreau să vă aduc la cunoştinţă ultimile modificări făcute site-ului. Modificări pe care unii dintre voi probabil le-au observat. Deoarece acestea sunt primele modificări aduse site-ului am zis să denumesc v1.1.
Astfel pot spune că în momentul de faţă site-ul este funcţional din mai toate punctele de vedere.

Prima modificare substanţială adusă site-ului este pagina de Proiecte Anime, unde acum este cu mult mai bine stilizată şi de asemenea mai accesibilă. Proiectele noastre le găsiţi după mai multe criterii: În ordine alfabetică, în funcţie de statusul lor, după tip.


O mare realizare a noastră este de asemenea şi organizarea proiectelor după genuri, astfel veţi putea căuta mult mai uşor un proiect după preferinţe.


A fost introdus un buton pentru raportarea oricărei probleme pe care o întâmpinaţi la vizionarea unui episod/film/ova. Astfel noi vom putea remedia mult mai repede inconvenienţa.


Ultima modificare substanţială are legătură cu descărcarea proiectelor noastre. După cum ştiţi, în momentul în care vizionaţi un episod, sub sursele video aveţi sursa/sursele de descărcare. Ei bine, am zis să venim în ajutorul vostru şi să simplificăm un pic adăugând direct sursele la pagina proiectului.


Acestea fiind spuse, ţin să-i mulţumesc lui Gg64NoU pentru tot ajutorul acordat, care cel mai probabil fără el nu am fi reuşit. În funcţie de modificările pe care le vom mai face vă voi ţine la curent, de asemenea dacă aveţi idei cum să îmbunătăţim site-ul şi experienţa voastră pe el vă aştept cu un comentariu.

Toate cele bune !